Nieuwsberichten 2016

 • Nieuw GAS-reglement
  loslopende honden
  De gemeenteraad heeft het nieuwe GAS-reglement (Gemeentelijke Administratieve Sancties) goedgekeurd. Het nieuwe reglement is ingegaan op 1 mei 2016.
 • Buurtbewoners bezoeken Pliniuspark
  buurtbewoners Pliniuspark
  Het startschot is gegeven! Op dinsdag 14 juni 2016 kregen de buurtbewoners een rondleiding in het zwembad van Pliniuspark. De reacties waren alvast positief!
 • Vlaams Rampenfonds (update)
  Rampenfonds
  In het Belgisch Staatsblad van 31 oktober 2016 werd het erkenningsbesluit gepubliceerd. Op donderdag 15 december 2016 om 19u30 wordt een toelichting gegeven door de heer Georges Noelmans over de werking van het rampenfonds en de hierbij horende formulieren.
 • Expo Timeless Beauty verlengd tot 1 september 2017
  Timeles Beauty
  De expo ‘Timeless Beauty’ is anders dan u van het Gallo-Romeins Museum gewoon bent. Sensueel naakt van kunstfotograaf Marc Lagrange, intrigerende teksten van Romeinse auteurs en authentieke objecten brengen u in de ban van vrouwelijk schoon. Ze vormen een sfeervol samenspel.
 • Nieuwe tarieven waterfactuur sinds 1 januari 2017
  de watergroep
  Sinds 1 januari 2017 hanteert De Watergroep een nieuw tarief voor drinkwater. Dit tarief maakt het voor De Watergroep mogelijk de komende jaren de nodige investeringen te doen om waterproductiecentra en leidingen te renoveren of te vervangen. De Watergroep investeert bovendien in nieuwe technologie (slimme watermeters, onthardingsinstallaties) en in de bescherming van ruwwaterbronnen.
 • TAPAS
  tapas
  De TApas is een kortingskaart waarmee je een financiële korting krijgt op alle activiteiten georganiseerd door de jeugddienst. De Tapas kost 5 euro voor één jaar (januari tot december) en kan gebruikt worden voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Je kan de TApas kopen bij de jeugddienst, Schiervelstraat 17.
 • Rajapack Tongeren breidt uit
  Rajapack - klein
  Rajapack breidt in 2017 uit in opslagruimte en personeel. In 2016 kende het bedrijf een opmerkelijke groei van méér dan 10%. En de plannen zijn groots…

© Stad Tongeren 2012       logoGreen Valley