Deskundige informaticus

(contract onbepaalde duur - voltijds) + wervingsreserve 2j

 

Jouw uitdaging
Ondersteunen van verschillende diensten inzake ICT; beheer databasen; installatie hard- en software; lokaliseren en oplossen van technische problemen; voorstellen, implementatie en opvolging van ICT-projecten, verbeteren van de dienstverlening; beschermen van gegevens - privacy.

 

Jouw profiel
Houder zijn van een diploma bachelor in de toegepaste informatica, optie systemen en netwerkbeheer of optie softwaremanagement of gelijkgesteld ervaring en kennis office 365 zijn pluspunten.

 

Ons aanbod
Voltijdse arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur barema B1/B3: 2.412,49 - 4.064,97 euro/maand, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, significante 2de pensioenpijler.

 

Meer info
Personeelsdienst stad Tongeren, tel. 012 800 163 of via e-mail: personeelsdienst@stadtongeren.be

 

Interesse?
Je kandidaat stellen kan dmv een sollicitatieformulier en sollicitatiebrief, aangevuld met jouw curriculum vitae met foto, afschrift diploma en rijbewijs.
De sollicitatiedocumenten en nodige bewijsstukken moeten verstuurd worden (datum poststempel is bepalend) aan het college van burgemeester en schepenen van de stad Tongeren, AC Praetorium, Maastrichterstraat 10, 3700 Tongeren of tegen ontvangstbewijs afgegeven worden bij de personeelsdienst van de stad Tongeren en dit uiterlijk op 16 maart 2018.

 

Downloads
- formele voorwaarden
- functiebeschrijving
- sollicitatieformulier

© Stad Tongeren 2012       logoGreen Valley